Ultra-Low Suhu Kapadhetan Dhuwur baterei Solid State
  • Ultra-Low Suhu Kapadhetan Dhuwur baterei Solid State - 0 Ultra-Low Suhu Kapadhetan Dhuwur baterei Solid State - 0
  • Ultra-Low Suhu Kapadhetan Dhuwur baterei Solid State - 1 Ultra-Low Suhu Kapadhetan Dhuwur baterei Solid State - 1
  • Ultra-Low Suhu Kapadhetan Dhuwur baterei Solid State - 2 Ultra-Low Suhu Kapadhetan Dhuwur baterei Solid State - 2

Ultra-Low Suhu Kapadhetan Dhuwur baterei Solid State

ZYE Ebattery duwe tim teknis sing kuwat sing ngembangake produk sing apik banget "suhu Ultra-rendah Kapadhetan energi dhuwur baterei Solid state", kayata baterei solid state 44000mah lan 66000mah sing bisa digunakake ing -40 ℃ nganti 70 ℃. Saiki, suhu Ultra-kurang Kapadhetan energi dhuwur baterei Solid state dikarepake ora mung kualitas nanging uga jumlah lan rega sing luwih murah. Minangka pabrik dipercaya, baterei wis dites dening pelanggan ing -40 ℃. Ebattery wis dipuji dening pelanggan domestik lan manca kanthi suhu Ultra-kurang Kapadhetan energi dhuwur Teknologi baterei solid state.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kanthi luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi, Shenzhen Ebattery Technology Co., Ltd. wis dadi pabrik Hi-Tech sing nggabungake produksi lan dodolan baterei lipo, baterei solid state (850mah-88000mah), baterei tingkat discharge dhuwur (10C-200C) , lan stasiun daya panyimpenan energi. Baterei utamane digunakake ing UAV, pesawat gedhe, mobil balap kekerasan RC, EV / HEV / PHEV, papan selancar listrik, alat listrik dhuwur dll.


Kita ngasilake sel baterei lan paket baterei sing bisa dirakit saka 2S-24S lan bisa nyedhiyakake pangisi daya kanggo baterei. Kanggo layanan siji-mandeg, sampeyan bisa entuk kabeh sing dikarepake ing toko online kita.


Kita duwe kaluwihan rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Suhu ultra-rendhek Kapadhetan energi dhuwur Katrangan baterei solid state:

jeneng produk

Suhu ultra-rendah Kapadhetan energi dhuwur Baterai solid state

Kapasitas

44000mah

Tegangan nominal

47.4V

Bobot resik

7,6kg

Ukuran

218 * 138 * 125 mm

Konektor

QS8-S/AS150/AS150U

Energi daya

2085.6Wh

Arus pengisian standar

1C44A

Max.arus pengisian

1.5C 66A

Arus discharge terus-terusan

15C660A

Puncak arus

25C 1100A

Garansi

6-12 Wulan

Siklus urip

500-1000 wektu

Suhu ultra-rendah Kapadhetan energi dhuwur Fitur baterei solid state:


● Tingkat discharge dhuwur 25C

● Bobot entheng lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● Kapadhetan energi nganti 274Wh/kg

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)


Baterei Awas:


1. Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

2. Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

3. Aja ngisi tanpa wong;

4. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

5. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

6. Aja langsung ngelas baterei utawa pierce baterei nganggo kuku utawa piranti cetha liyane;



Hot Tags: Ultra-Low Suhu Kapadhetan Energi Dhuwur Baterai Solid State, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy