Layanan Kita

  • Layanan pra-penjualan:

    1. Nawakake layanan 24-jam-online-reply.

    2. Mbutuhake sales reply ing customer ing siji menit.

    3. Menehi introduksi produk profesional kanggo customer.

    4. Nawakake rega sing kompetitif.

  • Layanan in-sale:

    1. Tindak lanjut produksi produk

    2. Njamin wektu pangiriman

    3. Ketemu kabutuhan kustomisasi

    4. Lacak transportasi logistik

    5. Umpan balik ing wektu

  • Layanan sawise-sale:

    1. Tindakake panggunaan produk

    2. nawakake technical support 24-jam-online-reply

    3. Nangani regejegan sawise-sales ing wektu

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy