Baterei Solid State HV

Sugeng rawuh ing Baterei HV Solid State Grosir utawa khusus saka pabrik kita kapan wae. Kita bakal menehi sampeyan rega diskon pabrik kanggo produk kita. ZYE minangka produsen lan pemasok Baterai Solid State HV ing China.
View as  
 
Baterei Solid State 12S1P HV

Baterei Solid State 12S1P HV

12S1P HV baterei solid state saka 2500mah kanggo 88000mah bisa diprodhuksi saka ZYE Ebattery kang Produsèn kualitas. 12S1P HV baterei solid state digunakake digunakake kanggo UAV. Minangka supplier kuat lan dipercaya, produksi saben wulan 12S1P HV baterei solid state luwih saka 10.000pcs. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah grosir saka pabrik kita, hubungi kita saiki.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Baterei Solid State 6S1P HV

Baterei Solid State 6S1P HV

ZYE Ebattery duwe pabrik asli kanggo nyedhiyakake macem-macem produk saka baterei solid state 6S1P HV saka 2500mah nganti 88000mah. Kanthi pangembangan pirang-pirang taun, baterei solid state 6S1P HV wis akeh aplikasi ing drone pertanian, drone pemadam kebakaran, drone penyelamat, lan drone pangiriman dll. Minangka produsen sing duwe pengaruh, Ebattery tansah ngupayakake "rega = nilai = kualitas" baterei 6S1P HV solid state kualitas dhuwur karo skenario aplikasi paling apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat

Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi HV Solid State Battery For Heavy Duty Drone, ZYE Ebattery bisa nyedhiyakake macem-macem baterei solid state bobot entheng saka sel 2500mah nganti 78000mah kanthi kapadhetan energi sing dhuwur. Dibuktekake dening para pelanggan, baterei solid state bobot entheng bisa entuk 96% tingkat discharging ing lingkungan -10 ℃, lan suhu operasi paling murah ing sawetara sel baterei solid state yaiku -40 ℃ sing apik banget ing aplikasi drone.

Waca liyaneKirim Pitakonan
HV 4.45V Sel Baterei Solid State

HV 4.45V Sel Baterei Solid State

HV 4.45V sel baterei solid state dadi luwih populer amarga Kapadhetan energi dhuwur lan voltase dhuwur. Kanthi pangembangan 10 taun, ZYE Ebattery wis kerja sama karo ewonan pemasok drone lan entuk reputasi sing apik. Akeh kasus mbuktekake manawa sel baterei solid state HV 4.45V luwih stabil, tahan suwe lan kinerja sing luwih apik ing mesin. Kapasitas sel baterei HV 4.45V saka 2500mah nganti 78000mah lan sawetara bisa nganti 342wh / kg Kapadhetan energi dhuwur. Sampeyan bisa tuku sel baterei negara padhet HV 4.45V kanthi rega grosir pabrik asli saka Ebattery, langsung marani kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Baterei Solid State Tegangan Tinggi

Baterei Solid State Tegangan Tinggi

ZYE Ebattery minangka pabrikan asli sing kondhang kanggo ngasilake baterei lan sel solid state tegangan dhuwur (saka 2500mah nganti 78000mah) ing China. Kita wis kerja sama karo ewu supplier drone lan entuk reputasi apik saka dheweke. Baterei solid state voltase dhuwur luwih stabil, toleransi dawa lan kinerja sing luwih apik ing UAV. Produksi saben wulan saka macem-macem kapasitas baterei solid state voltase dhuwur luwih saka 100,000pcs ing pabrikku lan OEM bisa ditrima kanthi jumlah gedhe.

Waca liyaneKirim Pitakonan
LIHV 6S Solid State Baterei

LIHV 6S Solid State Baterei

Minangka pabrikan asli kanggo ngasilake baterei solid state LIHV 6S, ZYE Ebattery wis nyedhiyakake ewonan baterei kanggo supplier drone saka saindenging jagad saben wulan. LIHV 6S baterei solid state bisa nglumpuk beda kapasitas kanggo 2S kanggo 24S saka 2500mah kanggo 132000mah karo Kapadhetan energi dhuwur. Dadi pemasok sing bisa dipercaya, Ebattery bisa njamin produksi baterei LIHV 6S saben wulan lan rega pabrik grosir sing luwih murah. Saben panjalukan saka pelanggan lagi mangsuli ing 24 jam, welcome kanggo hubungi kita karo syarat!

Waca liyaneKirim Pitakonan
ZYE minangka produsen profesional Baterei Solid State HV lan Pemasok Baterei Solid State HV ing China. Sampeyan bisa tuku Baterei Solid State HV kualitas dhuwur saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing produk grosir lan kustomisasi perusahaan, welcome to order.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy