Babagan awake dhewe

Waca liyane >
Shenzhen Ebattery Technology Co., Ltd.

Ebattery nyetel loro pabrik asli sing jembaré 10.000+sqm.

Salah sawijining pabrik ing Dongguan, Guangdong yaiku pusat manufaktur ing China kanggo ngasilake baterei drone negara padhet, baterei tingkat discharge dhuwur, wiwitan mobil mlumpat.

Liyane ing Longhua, Shenzhen kanggo gawé stasiun daya panyimpenan energi.

Wiwit panyiapan pabrik ing 2010, luwih saka 10 taun pengalaman profesional ing produksi baterei lithium, produk sing diprodhuksi ing industri manggoni posisi anjog kayata baterei drone, starter lompat mobil, baterei dolanan, Solid State Battery, FPV Lipo Baterei, Baterai Lipo Drone, baterei skuter EV lan stasiun daya panyimpenan energi lsp.

  • 2
    Lini Produksi
  • 6300
    Nilai produksi saben dina
  • 356
    Jumlah Karyawan
  • 1380.000
    Produksi saben dina

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy