Baterai Drone Lipo Kab

Baterei Drone Lipo kualitas dhuwur ditawakake pabrikan China ZYE. Tuku Baterai Drone Lipo sing berkualitas langsung kanthi rega murah.
View as  
 
Baterei Lipo 3S 6000mAh 60C 11.1v Baterei Lipo

Baterei Lipo 3S 6000mAh 60C 11.1v Baterei Lipo

ZYE 3S Lipo Battery 6000mAh 60C 11.1v Lipo Battery minangka baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang sing bisa nyedhiyakake daya kanggo macem-macem model RC, kayata helikopter, pesawat, mobil, prau, lan liya-liyane. Kapasitas dhuwur 6000mAh, tegese bisa tahan. kanggo dangu lan ngirim kinerja kuwat. Uga nduweni tingkat discharge dhuwur saka 120C, kang tegese iku bisa nerbitaké jumlah gedhe saka saiki ing wektu cendhak lan ndhukung gerakan cepet lan tangkas. Nduweni voltase nominal 11.1V, sing kasusun saka telung sel sing disambungake kanthi seri, saben voltase 3.7V. Wis konektor XT60 standar, kang kompatibel karo akeh piranti RC lan pangisi daya.standar karo konektor XT60.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lipo Battery Pack Kanggo Drone

Lipo Battery Pack Kanggo Drone

Hot sade rega murah ZYE Graphene High Energy 8000mah 22.2v 6s Lipo baterei kanggo drone iku saler baterei skala gedhe ing china Lipo baterei Pack kanggo drone Pabrik Kualitas Sale Langsung karo rega apik kasedhiya pelanggan donya .Sampeyan bisa tuku karo rega murah saka pabrik kita. Ing wektu sing padha, kita uga dadi pabrik grosir profesional sing kondhang. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Paket Baterai Drone Lipo 25C 16000mah 22000mah

Paket Baterai Drone Lipo 25C 16000mah 22000mah

Ebattery kanthi becik nampani sampeyan ing Pabrik Grosir Kustomisasi Daya Tinggi 25C 16000mah 22000mah drone lipo baterei saka kita, saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Ebattery minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi sampeyan 25C 16000mah 22000mah drone lipo baterei produsen lan pemasok ing China. Baterei duwe tujuan kanggo nyedhiyakake solusi baterei sing dipercaya, aman, lan hemat biaya.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Soft Case 6s1p Paket Baterai Lipo

Soft Case 6s1p Paket Baterai Lipo

China Factory langsung grosir 5200mah Soft case 6S1P lipo battery pack is factory directlly supply .shenzhen Ebattery is a large-scale Soft case 6S1P lipo battery pack produsen profesional ing guangdong China. Padha bisa nyedhiyani cukup daya lan mbukak wektu kanggo paling RC kendaraan lan drones. Ing wektu sing padha, ZYE Battery ngarahake nyedhiyakake solusi baterei sing dipercaya, aman, lan larang regane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
25C 6S1P 22.2V Lipo Pack Kanggo Drone Pertanian

25C 6S1P 22.2V Lipo Pack Kanggo Drone Pertanian

Sugeng rawuh ing paket lipo 25C 6S1P 22.2V sing bisa diisi ulang sing bisa diisi ulang kanggo drone pertanian saka kita kabeh digawe ing China. Ebattery minangka produsen profesional 25C 6S1P 22.2V lipo pack kanggo drone Pertanian. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Ing wektu sing padha, kita uga perusahaan grosir profesional sing kondhang. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Paket Baterai Lipo 6S 22.2V

Paket Baterai Lipo 6S 22.2V

Ebattery minangka salah sawijining produsen lan pemasok baterei lipo 22000mah 6S 22.2V sing luwih murah ing China. ZYE Pabrik kita spesialisasi ing manufaktur 6S 22.2V produsen lan supplier paket baterei lipo ing China.Welcome kanggo tuku kita .Saben panjalukan saka pelanggan dijawab ing 24 jam.

Waca liyaneKirim Pitakonan
ZYE minangka produsen profesional Baterai Drone Lipo Kab lan Pemasok Baterai Drone Lipo Kab ing China. Sampeyan bisa tuku Baterai Drone Lipo Kab kualitas dhuwur saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing produk grosir lan kustomisasi perusahaan, welcome to order.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy