Ngarep > Babagan awake dhewe>Pasar Produksi

Pasar Produksi

Pelanggan saka kabeh ndonya lan pasar adol utama yaiku:

Eropa Kulon: 40%

Amerika Utara & Amerika Selatan: 22%

Asia: 20%

Afrika: 8,7%

Eropa Timur 3,3%

Timur Tengah: 3%

Oseania: 3%

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy