Baterei Solid State

Nggabungake produksi lan adol, Senzhen Ebattery Technology Co., Ltd. (sabanjuré diarani "ZYE" ®) minangka pabrikan asli kanggo ngasilakeBaterei solid state, baterei Lipo, baterei FPV. Kita wis dikembangaké 2 jalur produksi panutup meh 6300+sqm. kanthi luwih saka 365 karyawan (kalebu 9 insinyur lan 14 manajer lan 12 personel QC) ing Dongguan, Guangdong ing ngendi ibukutha produksi China. Amarga ngupayakake "rega = nilai = kualitas", ZYE® mung ngasilake baterei Solid state sing berkualitas lan berkinerja tinggi kanthi rega grosir sing entuk akeh pelanggan. Sadurunge ninggalake pabrik, kabeh baterei kudu lulus inspeksi kualitas (kalebu voltase testing, resistance internal, ukuran, bobot, proses perakitan etc.). Adhedhasar filosofi bisnis "kualitas pisanan, layanan pisanan, integritas lan kapercayan", ZYE® wis sukses entuk lan lulus sistem kualitas internasional ISO9001 lan UL CE FCC UN 3C lan sertifikasi resmi liyane.


Pambuka baterei Solid state

ApaBaterei solid state?

Baterei solid-state minangka teknologi baterei ora kaya baterei polimer lithium-ion lan lithium-ion sing umum digunakake saiki, nggunakake elektroda padat lan elektrolit padat.

Amarga komunitas ilmiah percaya yen baterei lithium-ion wis tekan watese, baterei solid-state wis dianggep minangka baterei sing bisa entuk status baterei lithium-ion ing taun-taun pungkasan. Teknologi baterei lithium solid-state nggunakake senyawa kaca sing digawe saka lithium lan sodium minangka zat konduksi, ngganti elektrolit saka baterei lithium sadurunge, lan nambah Kapadhetan energi baterei lithium.

Ing ikonologi solid state, baterei Solid-state umume nduweni kapadhetan daya sing luwih murah lan kapadhetan energi sing luwih dhuwur. Baterei solid-state becik kanggo UAV amarga daya lan bobote dhuwur.


Dibandhingake baterei Lipo, apa kaluwihan sakaBaterei solid state?

1. Kapadhetan energi sing luwih dhuwur (nganti 342wh/kg)

2. Bobot entheng

3. Volume cilik

4. urip toleransi maneh

5. Kapasitas sing luwih dhuwur (nganti 312ah)

6. Tegangan sing luwih dhuwur (voltase lengkap nganti 4.45V saben sel)

7. Makarya ing suhu kurang (malah ing -40 ℃)

8. Luwih stabil lan kinerja sing luwih apik


Apa aplikasi saka baterei Solid state?

*Helikopter

* Pesawat sayap tetep

* Multi-rotor UAV

* Robot, Dolanan

* Air Soft Gun, Paintball Gun

* Hobi RC

* Flyers Slow Mikro, Flyers Taman

* Aerobatik pesawat 3D

* Sistem komunikasi nirkabel

* Piranti Listrik

*Instrumen rumah sakit

*Model aero UPS

* Prau tanpa awak

Apa sing kudu digatekake nalika nggunakake baterei?

ü Aja adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei.

ü Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium-ion nalika ngisi daya;

ü Aja ngisi tanpa wong.

ü Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif.

ü Aja thothok-thothok, uncalan utawa injak baterei.

ü Aja langsung ngelas baterei utawa nusuk baterei nganggo paku utawa piranti landhep liyane.


Kabeh sel baterei solid state ana ing saham lan bisa dikirim kanthi cepet. Ing taun 2023, kita ngrampungake upgrade baris produksi lan entuk output saben dina 820,000W. Nganti saiki, ZYE® wis nglumpukake puluhan ewu pelanggan saka kabeh ndonya (Amerika Utara 30%, Eropa 25%, Asia: 21%, Amerika Selatan 13%, Afrika 7%, liyane 4%) lan kita wis dadi supplier dipercaya sing.

ZYE® nyedhiyakake layanan segara, dalan darat, dalan udara lan logistik ekspres ing logistik internasional, sampeyan bisa milih cara sing dikarepake.


OEM / ODM bisa ditrima, hubungi kita kanggo ngerti rincian liyane babagan baterei Solid state. Kita online 24 jam saben dina.



View as  
 
Ultra-Low Suhu Kapadhetan Dhuwur baterei Solid State

Ultra-Low Suhu Kapadhetan Dhuwur baterei Solid State

ZYE Ebattery duwe tim teknis sing kuwat sing ngembangake produk sing apik banget "suhu Ultra-rendah Kapadhetan energi dhuwur baterei Solid state", kayata baterei solid state 44000mah lan 66000mah sing bisa digunakake ing -40 ℃ nganti 70 ℃. Saiki, suhu Ultra-kurang Kapadhetan energi dhuwur baterei Solid state dikarepake ora mung kualitas nanging uga jumlah lan rega sing luwih murah. Minangka pabrik dipercaya, baterei wis dites dening pelanggan ing -40 ℃. Ebattery wis dipuji dening pelanggan domestik lan manca kanthi suhu Ultra-kurang Kapadhetan energi dhuwur Teknologi baterei solid state.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Long Life Cycle High Energy Kapadhetan Baterai Solid State

Long Life Cycle High Energy Kapadhetan Baterai Solid State

ZYE Ebattery minangka pabrik asli kanggo ngasilake baterei Kapadhetan energi dhuwur siklus urip dawa kaya baterei 78000mah sing bisa nganti 321wh / kg. Saiki, siklus urip dawa Kapadhetan energi dhuwur baterei Solid state dikarepake ora mung kualitas nanging uga jumlah lan rega sing luwih murah. Minangka pabrik dipercaya, ZYE bisa janji rega grosir, pangiriman pas wektune, lan layanan sawise-sale paling apik. Kita ndhukung OEM, ODM kustomisasi, miturut kabutuhan kanggo nyedhiyani sampeyan karo produk.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long

Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long

Kanthi pangembangan 10 taun, ZYE Ebattery wis ngasilake baterei kapadhetan energi dhuwur bobot entheng kanggo Baterei Kapadhetan Energi Tinggi Ringan Kanggo Drone Pelayaran Long. Saiki, baterei kapadhetan energi dhuwur sing entheng kanggo drone pelayaran sing dawa dikarepake ora mung kualitas nanging uga jumlah lan rega sing luwih murah. Minangka pabrik dipercaya, ZYE bisa gawé bobot entheng baterei Kapadhetan energi dhuwur kanggo long cruise drone luwih saka 100,000pcs saben sasi. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah grosir saka pabrik kita, muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Baterei Solid State Energi Spesifik Dhuwur

Baterei Solid State Energi Spesifik Dhuwur

ZYE Ebattery duwe tim teknis sing kuat kanggo ngembangake baterei Solid state energi spesifik sing dhuwur ing China. Saiki, baterei Solid state energi spesifik dhuwur dikarepake ora mung kualitas nanging uga jumlah lan rega sing luwih murah. Minangka pabrik dipercaya, ZYE bisa gawé High tartamtu baterei Solid state luwih saka 100,000pcs saben sasi. Sugeng rawuh kanggo tuku baterei drone saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Baterei Solid State Kapadhetan Energi entheng bobot entheng

Baterei Solid State Kapadhetan Energi entheng bobot entheng

Kanthi panjaluk tambah Kapadhetan energi sing entheng, baterei solid state, ZYE Ebattery dadi kooperator sing paling dipercaya ing China. Kita duwe teknologi diwasa kanggo ngembangake baterei Kapadhetan energi sing entheng entheng. Minangka Produsèn baterei profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku bobot entheng Kapadhetan energi dhuwur baterei Solid state saka pabrik kita lan kita bakal menehi rega grosir lan layanan sawise-sale paling apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
NMC811 Kapadhetan Energi Dhuwur Baterei Solid State

NMC811 Kapadhetan Energi Dhuwur Baterei Solid State

Kanggo kabutuhan kualitas dhuwur, iku pilihan apik kanggo milih NMC811 Kapadhetan energi dhuwur baterei Solid-State kang wis umur lengkap dibandhingake baterei biasa. Kanthi pangembangan 10 taun, ZYE Ebattery wis maturely teknologi kanggo ngembangaken NMC811 Kapadhetan energi dhuwur baterei Solid state. Minangka pabrikan sing kuat lan dipercaya, kita ngarepake ngenalake solusi sing luwih larang kanggo para pelanggan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
ZYE minangka produsen profesional Baterei Solid State lan Pemasok Baterei Solid State ing China. Sampeyan bisa tuku Baterei Solid State kualitas dhuwur saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing produk grosir lan kustomisasi perusahaan, welcome to order.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy