Baterei FPV

ZYE minangka pimpinan profesional produsen Baterai FPV China kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.


Tingkat Discharge Terus-terusan

Kapasitas nominal (mah)

Tegangan nominal

3S

4S

6S

Ukuran (mm) lan bobot (g)

Ukuran (mm) lan bobot (g)

Ukuran (mm) lan bobot (g)

140C

550

3,7 V

15*30*55

57

21*30*55

73

31*30*57

105

140C

650

3,7 V

18*30*55

63

24*30*57

68

36*30*57

102

140C

850

3,7 V

23*30*55

80

30*30*57

102

45*30*57

145

140C

1050

3,7 V

15*38*76

103

19.5*38*76

129

29*38*76

179

120C

1100

3,7 V

17*35*72

102

25*35*72

132

38*35*72

190

120C

1350

3,7 V

22*35*72

122

29*35*72

159

43*35*72

225

140C

1350

3,7 V

19*38*76

123

25*38*76

160

38*38*72

226

140C

1500

3,7 V

24*35*72

130

32*35*72

168

47*35*73

242

120C

1550

3,7 V

22*38*80

134

29*38*80

172

43*38*80

245

140C

1800

3,7 V

25*34*88

160

33*34*88

204

49*34*88

296

140C

2000

3,7 V

21*34*108

170

27*34*108

210

41*34*108

318

120C

2200

3,7 V

15*43*135

188

20*43*132

247

30*43*132

360

120C

3300

3,7 V

19*43*136

260

26*43*136

345

38*43*136

503

100C

4200

3,7 V

23*43*140

310

31*43*140

405

46*44*140

595

120C

4500

3,7 V

22*49*147

332

30*49*147

435

44*50*148

438

120C

5000

3,7 V

24*49*147

400

31*49*147

482

47*50*148

711

120C

5500

3.8V

22*49*147

363

30*49*147

475

44*50*148

697

90C

6000

3,7 V

26*49*147

425

35*49*147

556

52*50*148

820

120C

6500

3.8V

26*49*147

422

34*49*147

552

52*50*148

818

90C

6500

3,7 V

34*43*140

450

46*43*140

595

68*44*141

875

View as  
 
Paket Baterai FPV 4S 6S 1500MAH 1800mah

Paket Baterai FPV 4S 6S 1500MAH 1800mah

ZYE minangka baterei lipo, baterei solid state lan produsen lan pemasok baterei FPV ing China sing bisa borong paket baterei FPV 4S 6S 1500mah 1800mah, kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Paket baterei FPV 4S 6S 1500mah 1800mah minangka salah sawijining produk penjualan panas ing perusahaan kita. ZYE ultra high discharge rate FPV baterei Pack bisa digunakake digunakake ing macem-macem mesin travel FPV lan model pesawat, etc. Kita bisa miwiti saka kabutuhan nyata pelanggan kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi baterei lengkap. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita please.

Waca liyaneKirim Pitakonan
120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV

120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV

Kualitas tinggi 120C 2200mah 3300mah 4200mah lipo pack kanggo FPV ditawakake pabrikan China ZYE. Tuku 120C 2200mah 3300mah 4200mah lipo pack kanggo FPV kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah. Baterei ZYE FPV ukurane cilik, kapasitas gedhe, tingkat discharge dhuwur lan aman lan stabil digunakake. Luwih akeh kapasitas, voltase, ukuran lan bobot bisa diwenehake. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita, please.

Waca liyaneKirim Pitakonan
4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack

4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack

Sugeng rawuh ing paket baterei FPV 4200mah 6000mah 6500mah grosir utawa khusus saka pabrik kita kapan wae. Kita bakal menehi sampeyan rega diskon pabrik kanggo produk kita. ZYE yaiku produsen lan pemasok baterei FPV 4200mah 6000mah 6500mah ing China. Baterei FPV kita dikembangake dening awake dhewe lan diuji dening institusi sing duwe wewenang, kanthi sertifikat sing cocog lan kualitas terjamin. Industri-leading, nguber kaunggulan, layanan minangka tujuan tulus saka perusahaan kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tingkat Discharge Ultra Dhuwur 90C 120C FPV Sel Baterei

Tingkat Discharge Ultra Dhuwur 90C 120C FPV Sel Baterei

Minangka tingkat discharge ultra dhuwur 90C 120C FPV sel baterei profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku tingkat discharge ultra dhuwur 90C 120C FPV sel baterei saka pabrik kita lan ZYE bakal nawakake layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Baterei ZYE FPV bisa nyedhiyakake tenaga super lan entuk siklus urip sing dawa. Kita duwe pabrik dhewe, peralatan produksi maju, akeh personel teknis lan personel inspeksi kualitas, lan duwe kemampuan kanggo skala produksi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone

Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone

Ing ngisor iki minangka introduksi sel baterei FPV 100C 200C kanggo drone. ZYE ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti sel baterei 100C 200C FPV kanggo drone. ZYE minangka grosir sing jujur ​​​​lan paling apik ing China. Baterei FPV minangka produk Grade-A lan bisa lulus tes standar. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Waca liyaneKirim Pitakonan
120C 200C 240C FPV Lipo Baterai 1800mah 2000mah

120C 200C 240C FPV Lipo Baterai 1800mah 2000mah

Kualitas dhuwur 120C 200C 240C FPV lipo baterei 1800mah 2000mah digawe ing China. ZYE punika 120C 200C 240C FPV lipo baterei 1800mah 2000mah gedhe-ukuran lan supplier ing China. Kajaba iki 1800mah 2000mah 120C FPV lipo baterei, ZYE bisa nyedhiyani liyane pilihanipun liyane saka baterei FPV. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita langsung, please.

Waca liyaneKirim Pitakonan
ZYE minangka produsen profesional Baterei FPV lan Pemasok Baterei FPV ing China. Sampeyan bisa tuku Baterei FPV kualitas dhuwur saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing produk grosir lan kustomisasi perusahaan, welcome to order.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy