Sejarah Kita

Ing 2012

Perusahaan kadhaptar Ebattery ing Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China lan fokus ing R&D lan produksi sel baterei drone kanthi tingkat dhuwur, paket baterei lipo OEM / ODM kanggo model pesawat udara lan drone pertanian.


Ing 2014

kita independen ngembangaken bank daya wiwitan mobil mlumpat ing Maret lan nampa pesenan OEM / ODM ing Mei. Ing wulan Agustus, kita ngadegake basis produksi bank daya starter mobil ing Kota Huizhou, Provinsi Guangdong.


Ing Februari 2015

perusahaan iki ngadegake kantor lan gudang ing Shenzhen, kanthi sawetara teknologi sing dipatenke, kalebu paten model sarana lan paten desain. Ing Agustus, Tim R&D saka baterei Semi solid state diadegake, produk rampung 260wh / kg diluncurake ing Oktober, Nandhani jaman anyar baterei solid-state. Ing Desember, basis produksi Déwan Pack baterei didegaké ing Dongguan.


Ing 2019

Ebattery Luwih ngenalaken talents. Ing wulan Maret, ukurane 1.600 wong lan wis dadi produsen pilihan saka akeh merek OEM / ODM. Wis sukses entuk lan lulus sistem kualitas internasional ISO9001 lan UL CE FCC UN 3C lan sertifikasi resmi liyane. Sukses ndhaptar merek dagang merek Ebattery ing Juli. Ing wulan Agustus, departemen dodolan diadegake ing Distrik Bao'an, Shenzhen, lan ekspor langsung saka merek dhewe rampung. 2019 Rampung tata letak global saka telung pangembangan produk utama, produksi lan dodolan.


Ing 2021

Kita nindakake telung perkara:

1. Desain anyar lan pangembangan baterei FPV 120C-150C, luwih entheng lan luwih cilik, kapasitas luwih gedhe lan daya kuwat;

2. Peningkatan teknologi baterei UAV, utamane baterei kapasitas gedhe.3. Produksi massal saka baterei kepadatan energi dhuwur negara padhet (energi spesifik>280wh/kg)

Fokus kanggo ningkatake kualitas produk lan layanan sawise-sales, volume dodolan tekan 120 yuta yuan ing 2021.

Ing 2023, pangembangan sel solid state 78000mah (energi spesifik> 340wh / kg) dadi sing paling populer ing saindenging jagad. Saiki, produksi saben dina baterei solid state nganti 820,000wh, volume dodolan bakal tekan 1 milyar yuan. Miturut November, We ngawula puluhan ewu manufaktur peralatan unmanned kabeh ndonya.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy