Baterei Semi Solid State

Ing 2019, Senzhen Ebattery Technology Co., Ltd. (sabanjuré diarani "ZYE" ®) diadegaké ing Bao'an, Shenzhen ing ngendi kutha teknologi digital ing China. Pabrik asli kita wis nutupi 6300sqm. ing Dongguan, Guangdong. Wis pirang-pirang taun, kita fokus ing riset lan ngasilake baterei semi solid state lan kita wis entuk produksi saben dina 1380,000Wh. Saiki, ZYE® duwe luwih saka 365 karyawan (kalebu 9 insinyur lan 14 manajer lan 12 personel QC) sing tansah ngupayakake "rega = nilai = kualitas". Teknisi kita kabeh wis lulus saka Universitas Tsinghua, USTC (Universitas Sains lan Teknologi China) lan Universitas Selatan Tengah lan sapiturute kanthi teknologi canggih sing khusus nyedhiyakake solusi paling apik kanggo aplikasi baterei semi solid state.

Baterei ZYE® nduweni kaluwihan ing rega pabrik, pangiriman cepet, gampang disesuaikan, kapasitas produksi sing kuwat lan pasukan teknis sing kuwat supaya kita wis dadi pemasok sing bisa dipercaya para pelanggan. Nganti saiki, ZYE® wis nglumpukake puluhan ewu pelanggan saka sak ndonya (Amerika Utara 30%, Eropa 25%, Asia: 21%, Amerika Selatan 13%, Afrika 7%, liyane 4%).



Pambuka baterei Semi solid state

Apa iku baterei Semi solid state?

Elektrolit nganggo wangun campuran padat-cair, lan massa cairan (elektrolit) ing baterei kira-kira 5-10%. Iki minangka kompromi antarane baterei litium cair lan baterei kabeh-padat.

Baterei semi-padat isih mbutuhake elektrolit, lan proses manufaktur ora beda karo baterei cair. Bentenipun ing pencampuran, uga elektroda negatif pra-lithium, in situ solid-state (bagean saka elektrolit menyang elektrolit ngalangi) sawetara pranala.

Ing taun-taun pungkasan, minangka teknologi baterei anyar, baterei semi-solid minangka masa depan teknologi panyimpenan energi generasi sabanjure, sing wis narik kawigaten.


Dibandhingake baterei Lipo, apa kaluwihan baterei Semi solid state?

1. Kapadhetan energi sing luwih dhuwur (nganti 342wh/kg)

2. Bobot entheng

3. Volume cilik

4. Urip sing luwih dawa

5. Kapasitas sing luwih dhuwur (nganti 312ah)

6. Tegangan sing luwih dhuwur (voltase lengkap nganti 4.45V saben sel)

7. Makarya ing suhu kurang (malah ing -40 ℃)

8. Kinerja sing luwih stabil lan luwih apik


Babagan teknologi perakitan baterei semi solid state:

Apa aplikasi baterei Semi solid state?

*Helikopter

* Pesawat sayap tetep

* Multi-rotor UAV

* Robot, Dolanan

* Air Soft Gun, Paintball Gun

* Hobi RC

* Flyers Slow Mikro, Flyers Taman

* Aerobatik pesawat 3D

* Sistem komunikasi nirkabel

* Piranti Listrik

*Instrumen rumah sakit

*Model aero UPS

* Prau tanpa awak

Apa sing kudu digatekake nalika nggunakake baterei semi solid state?

1. Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei.

2. Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium-ion nalika ngisi daya;

3. Aja ngisi tanpa wong.

4. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif.

5. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei.

6. Aja langsung las baterei utawa pierce baterei karo kuku utawa piranti cetha liyane.


Sadurunge ninggalake pabrik, kabeh baterei kudu lulus inspeksi kualitas (kalebu voltase testing, resistance internal, ukuran, bobot, proses perakitan etc.). Adhedhasar filosofi bisnis "kualitas pisanan, layanan pisanan, integritas lan kapercayan", ZYE® wis sukses entuk lan lulus sistem kualitas internasional ISO9001 lan UL CE FCC UN 3C lan sertifikasi resmi liyane.


OEM / ODM bisa ditrima, hubungi kita kanggo ngerti rincian liyane babagan baterei Solid state. Kita online 24 jam saben dina.


View as  
 
Baterei Semi Solid State 24S

Baterei Semi Solid State 24S

ZYE Ebattery minangka pabrikan asli kanggo ngasilake baterei semi solid state 24S sing dirancang kanthi teknologi solid-state paling anyar, dadi pilihan sing sampurna kanggo sapa wae sing mbutuhake baterei sing tahan lama lan kinerja dhuwur. Baterei 24S Semi solid state bisa ditrapake kanggo drone, prau, kendaraan listrik lan liya-liyane. Saiki, tim teknis kita wis ngembangake optimasi kanthi cara pengepakan khusus kanggo ngatasi masalah pangisi daya baterei 24S Semi solid state.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Baterei Semi Solid State 18S

Baterei Semi Solid State 18S

ZYE Ebattery minangka pabrikan profesional baterei 18S semi solid state sing ditrapake kanggo drone, prau, kendaraan listrik lan liya-liyane. Produksi baterei 18S Semi solid state minangka produk populer saka Ebattery kanthi teknologi khusus. Produksi saben wulan baterei 18S Semi solid state luwih saka 10.000pcs sing didol ing saindenging jagad. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Baterei Semi Solid State 12S

Baterei Semi Solid State 12S

Baterai 12S Semi solid state minangka produk populer saka ZYE Ebattery. Produksi saben wulan baterei 12S Semi solid state luwih saka 10.000pcs sing didol ing saindenging jagad. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku saka pabrik kita kanthi rega paling apik lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing dipercaya lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Baterei Semi Solid State 6S 6500mah

Baterei Semi Solid State 6S 6500mah

ZYE Ebattery minangka salah sawijining produsen lan pemasok baterei drone China sing misuwur. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur baterei 6S 6500mah Semi solid state. Sugeng rawuh kanggo tuku baterei 6S 6500mah Semi solid state saka Ebattery kanthi rega grosir. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
ZYE minangka produsen profesional Baterei Semi Solid State lan Pemasok Baterei Semi Solid State ing China. Sampeyan bisa tuku Baterei Semi Solid State kualitas dhuwur saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing produk grosir lan kustomisasi perusahaan, welcome to order.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy