Produk

Pabrik kita nyedhiyakake China Solid State Battery, FPV Lipo Battery, Drone Lipo Battery, dll. Kita diakoni dening kabeh wong kanthi kualitas dhuwur, rega sing cukup lan layanan sing sampurna. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita ing sembarang wektu.
View as  
 
Baterei Lipo 3S 6000mAh 60C 11.1v Baterei Lipo

Baterei Lipo 3S 6000mAh 60C 11.1v Baterei Lipo

ZYE 3S Lipo Battery 6000mAh 60C 11.1v Lipo Battery minangka baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang sing bisa nyedhiyakake daya kanggo macem-macem model RC, kayata helikopter, pesawat, mobil, prau, lan liya-liyane. Kapasitas dhuwur 6000mAh, tegese bisa tahan. kanggo dangu lan ngirim kinerja kuwat. Uga nduweni tingkat discharge dhuwur saka 120C, kang tegese iku bisa nerbitaké jumlah gedhe saka saiki ing wektu cendhak lan ndhukung gerakan cepet lan tangkas. Nduweni voltase nominal 11.1V, sing kasusun saka telung sel sing disambungake kanthi seri, saben voltase 3.7V. Wis konektor XT60 standar, kang kompatibel karo akeh piranti RC lan pangisi daya.standar karo konektor XT60.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Paket Baterai FPV 4S 6S 1500MAH 1800mah

Paket Baterai FPV 4S 6S 1500MAH 1800mah

ZYE minangka baterei lipo, baterei solid state lan produsen lan pemasok baterei FPV ing China sing bisa borong paket baterei FPV 4S 6S 1500mah 1800mah, kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Paket baterei FPV 4S 6S 1500mah 1800mah minangka salah sawijining produk penjualan panas ing perusahaan kita. ZYE ultra high discharge rate FPV baterei Pack bisa digunakake digunakake ing macem-macem mesin travel FPV lan model pesawat, etc. Kita bisa miwiti saka kabutuhan nyata pelanggan kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi baterei lengkap. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita please.

Waca liyaneKirim Pitakonan
120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV

120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV

Kualitas tinggi 120C 2200mah 3300mah 4200mah lipo pack kanggo FPV ditawakake pabrikan China ZYE. Tuku 120C 2200mah 3300mah 4200mah lipo pack kanggo FPV kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah. Baterei ZYE FPV ukurane cilik, kapasitas gedhe, tingkat discharge dhuwur lan aman lan stabil digunakake. Luwih akeh kapasitas, voltase, ukuran lan bobot bisa diwenehake. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita, please.

Waca liyaneKirim Pitakonan
4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack

4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack

Sugeng rawuh ing paket baterei FPV 4200mah 6000mah 6500mah grosir utawa khusus saka pabrik kita kapan wae. Kita bakal menehi sampeyan rega diskon pabrik kanggo produk kita. ZYE yaiku produsen lan pemasok baterei FPV 4200mah 6000mah 6500mah ing China. Baterei FPV kita dikembangake dening awake dhewe lan diuji dening institusi sing duwe wewenang, kanthi sertifikat sing cocog lan kualitas terjamin. Industri-leading, nguber kaunggulan, layanan minangka tujuan tulus saka perusahaan kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tingkat Discharge Ultra Dhuwur 90C 120C FPV Sel Baterei

Tingkat Discharge Ultra Dhuwur 90C 120C FPV Sel Baterei

Minangka tingkat discharge ultra dhuwur 90C 120C FPV sel baterei profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku tingkat discharge ultra dhuwur 90C 120C FPV sel baterei saka pabrik kita lan ZYE bakal nawakake layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Baterei ZYE FPV bisa nyedhiyakake tenaga super lan entuk siklus urip sing dawa. Kita duwe pabrik dhewe, peralatan produksi maju, akeh personel teknis lan personel inspeksi kualitas, lan duwe kemampuan kanggo skala produksi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone

Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone

Ing ngisor iki minangka introduksi sel baterei FPV 100C 200C kanggo drone. ZYE ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti sel baterei 100C 200C FPV kanggo drone. ZYE minangka grosir sing jujur ​​​​lan paling apik ing China. Baterei FPV minangka produk Grade-A lan bisa lulus tes standar. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Waca liyaneKirim Pitakonan
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy