Baterei Solid State Kapadhetan Energi entheng bobot entheng
  • Baterei Solid State Kapadhetan Energi entheng bobot entheng - 0 Baterei Solid State Kapadhetan Energi entheng bobot entheng - 0
  • Baterei Solid State Kapadhetan Energi entheng bobot entheng - 1 Baterei Solid State Kapadhetan Energi entheng bobot entheng - 1
  • Baterei Solid State Kapadhetan Energi entheng bobot entheng - 2 Baterei Solid State Kapadhetan Energi entheng bobot entheng - 2

Baterei Solid State Kapadhetan Energi entheng bobot entheng

Kanthi panjaluk tambah Kapadhetan energi sing entheng, baterei solid state, ZYE Ebattery dadi kooperator sing paling dipercaya ing China. Kita duwe teknologi diwasa kanggo ngembangake baterei Kapadhetan energi sing entheng entheng. Minangka Produsèn baterei profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku bobot entheng Kapadhetan energi dhuwur baterei Solid state saka pabrik kita lan kita bakal menehi rega grosir lan layanan sawise-sale paling apik.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Shenzhen Ebattery Technology Co., Ltd. minangka pabrik batre listrik asli, sing ana ing Dongguan, Guangdong.

Wis pirang-pirang taun, kita duwe tim teknisi profesional lan departemen penjualan sing diwasa kanggo duwe bisnis sing apik karo pelanggan saka saindenging jagad.

Utamane kita ngasilake baterei Solid-state, baterei Lipo, sel baterei FPV lan paket sing cocog kanggo 99% model drone ing pasar. Kapasitas entheng Kapadhetan energi dhuwur kita Baterei solid state yaiku saka 2500mah nganti 132000mah, kanthi teknologi pangisian daya ultra cepet lan teknologi Kapadhetan energi ultra dhuwur sing unik, sing bisa dirakit kabeh baterei kapasitas saka 2S nganti 24S.


Kita duwe kaluwihan rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Bobot entheng Kapadhetan energi dhuwur Katrangan baterei solid state:

jeneng produk

Bobot entheng Kapadhetan energi dhuwur Baterai solid state

Kapasitas

36000mah

Tegangan nominal

47.4V

Bobot resik

7,6kg

Ukuran

218 * 138 * 125 mm

Konektor

QS8-S/AS150/AS150U

Energi daya

1706.4Wh

Arus pengisian standar

1C36A

Max.arus pengisian

1.5C 54A

Arus discharge terus-terusan

15C540A

Puncak arus

25C 900A

Garansi

6-12 Wulan

Siklus urip

500-1000 wektu

Bobot entheng Kapadhetan energi dhuwur Fitur baterei solid state:


● Tingkat discharge dhuwur 25C

● Bobot entheng lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● Kapadhetan energi nganti 224Wh/kg

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)


Baterei Awas:


1. Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

2. Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

3. Aja ngisi tanpa wong;

4. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

5. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

6. Aja langsung ngelas baterei utawa pierce baterei nganggo kuku utawa piranti cetha liyane;



Hot Tags: Bobot entheng Kapadhetan Energi Dhuwur Baterei Solid State, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy