Sel baterei FPV

Produsen Sel Baterei FPV

Pengenalan singkat ZYE:

Shenzhen EBattery Technology CO., LTD, jeneng merek ZYE, minangka salah sawijining limang produsen sel baterei FPV paling ndhuwur ing China. ZYE duwe spesialisasi ing paket baterei solid state, sel solid state, paket baterei lipo tingkat discharge dhuwur, sel lipo tingkat discharge dhuwur, paket baterei FPV, sel baterei FPV, pangisi daya baterei lan stasiun listrik portabel nganti pirang-pirang taun lan ngekspor produk kita menyang luwih saka 70 negara lan wilayah ing donya kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas lan layanan sing apik. ZYE wis mbentuk sistem produksi baterei UAV sing relatif lengkap. ZYE nduweni 356 staf, kalebu 9 personel teknis, 12 personel kontrol kualitas lan 14 personel manajemen. ZYE nyedhiyakake sel baterei FPV khusus. Saka kimia kanggo struktur lan sistem pangayoman, kita bisa ngatur baterei miturut kabutuhan pelanggan. Minangka supplier baterei drone profesional, kita yakin bisa nyedhiyakake sel baterei FPV sing sampurna kanggo proyek khusus sampeyan. Sel baterei FPV kita bisa dibentuk dadi paket baterei 2S-24S. Sel baterei FPV bisa digunakake kanggo macem-macem model pesawat lan drone balap.


Pengenalan singkat sel baterei FPV:

Sèl baterei FPV minangka bagéan saka baterei FPV, lan baterei FPV minangka sawetara sel sing disambungake bebarengan, lan aksesoris dipasang lan dilindhungi, supaya bisa entuk piranti panyimpenan energi kimia daya tartamtu. Cukup, sel baterei FPV minangka unit dhasar saka baterei FPV. Paket baterei FPV kita kasusun saka sel FPV kualitas apik, sing langsung nemtokake kualitas baterei FPV sing bisa diisi ulang. Tingkat discharge dhuwur relatif kanggo tingkat discharge biasa, makili daya lan kapasitas discharge sel baterei FPV. Tingkat discharge dhuwur sel baterei FPV dipérang dadi tingkat discharge lan tingkat daya, nggunakake "C" kanggo makili rasio ukuran daya baterei lan discharge saiki, sing, tingkat. Kaya sing wis dingerteni, sel baterei minangka bagean paling inti saka kabeh baterei. Mulane, sel FPV kita kabeh dites pabrik dening personel inspeksi kualitas, lan kualitas saben sel meets standar.


Kaluwihan saka sel baterei ZYE FPV:

● tingkat discharge dhuwur. Tingkat discharge terus saka FPV ora kurang saka 60C lan maksimum 240C.

● Sel baterei FPV nduweni karakteristik kinerja discharge saiki dhuwur banget, pasukan mbledhos cukup, platform discharge dhuwur lan urip siklus apik.

● Kanthi karakteristik ultra-tipis, sel baterei FPV ukurane cilik lan bobot banget entheng, lan bisa digawe ing macem-macem wujud lan kapasitas miturut kabutuhan pelanggan.

● Sel baterei FPV nyedhiyakake tingkat discharge sing luwih dhuwur lan stabilitas suhu sing luwih apik nalika discharging, sing bisa nyegah overheating lan karusakan.

● Sèl baterei FPV nduweni Kapadhetan energi dhuwur lan adopts proses lamination amarga saka impedansi internal cilik, kang luwih kondusif kanggo tingkat daya lan discharge lan kinerja output efficiency dhuwur


Jinis sel baterei FPV ZYE bisa nyedhiyakake:

● ZYE nawakake sel baterei FPV ing macem-macem kapasitas, ukuran lan bobot. Uga ndhukung pangisian daya cepet lan teknologi tingkat discharge ultra-dhuwur, lan bisa dirakit menyang paket baterei FPV kapasitas apa wae, lan ukuran bisa disesuaikan miturut syarat. Dhukungan OEM utawa ODM. Ing ngisor iki minangka bagéan saka tabel referensi spesifikasi sel FPV:

● Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita langsung, please.

Tingkat Discharge Terus-terusan

Kapasitas nominal (mah)

Tegangan nominal

 

Ukuran

(THK*W*L)

 

Bobot

(g)

120C

1100

3,7 V

6.3*35*62mm

28

120C

1200

3,7 V

5.6*38*64mm

28.42

120C

1300

3,7 V

6.2*38*64mm

31

120C

1300

3,7 V

7.0*35*62mm

31

120C

1300

3,7 V

6,5 * 34 * 76 mm

33

120C

1500

3,7 V

8.0*35*62mm

36.25

120C

1500

3,7 V

7.0*34*76mm

37.3

120C

1800

3,7 V

6.3*34*96mm

42

120C

1800

3,7 V

8.5*34*76mm

43.66

120C

1800

3,7 V

11*35*62mm

43.3


Alasan milih ZYE:

● ZYE Baterei discharge suhu dhuwur nduweni stabilitas suhu lan toleransi sing luwih apik

● baterei ZYE wis resistance suhu kurang dhuwur

● Bobot entheng. Ukuran lan kapasitas bisa disesuaikan. sel baterei FPV grade-A. Various solusi baterei selaras kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. sel baterei FPV bisa Applied kanggo macem-macem UAVS. Inspeksi kualitas baterei cocog karo standar, teknisi lan personel inspeksi kualitas kanggo njamin kualitas sel baterei FPV.

● Minangka Produsèn baterei FPV karo kuwat R & D lengkap lan kekuatan Manufaktur, ZYE Baterei bisa nyedhiyani pelanggan karo layanan selaras terpadu saka tingkat discharge dhuwur FPV pangaturan sel baterei kanggo desain struktural lan desain pangaturan dhewe, lan banjur kanggo rampung baterei lithium baterei sumber daya. ngemas. Ing saiki, baterei tingkat discharge dhuwur kita digunakake digunakake, wis kasedhiya sawetara pelanggan lan partners strategis karo kabutuhan dhewe baterei lithium tingkat discharge dhuwur, yen sampeyan duwe kabutuhan, welcome kanggo nelpon utawa rembugan.


Kepiye ZYE njamin kualitas sel baterei FPV:

ZYE nganggep "kualitas produk" minangka urip perusahaan.

Kanggo njamin kualitas sel baterei FPV sing paling apik sing dikirim menyang pelanggan, kita wis ngetrapake sistem kualitas sing ketat adhedhasar standar ISO 9001 ing kabeh proses produksi.


Apa kabeh sel FPV ana ing saham:

Kanggo nyukupi syarat pangiriman sing pas wektune pelanggan, ZYE wis numpuk akeh sel baterei FPV, kanthi sel baterei FPV kanggo ukuran lan proyek konvensional sing paling akeh.







View as  
 
Tingkat Discharge Ultra Dhuwur 90C 120C FPV Sel Baterei

Tingkat Discharge Ultra Dhuwur 90C 120C FPV Sel Baterei

Minangka tingkat discharge ultra dhuwur 90C 120C FPV sel baterei profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku tingkat discharge ultra dhuwur 90C 120C FPV sel baterei saka pabrik kita lan ZYE bakal nawakake layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Baterei ZYE FPV bisa nyedhiyakake tenaga super lan entuk siklus urip sing dawa. Kita duwe pabrik dhewe, peralatan produksi maju, akeh personel teknis lan personel inspeksi kualitas, lan duwe kemampuan kanggo skala produksi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone

Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone

Ing ngisor iki minangka introduksi sel baterei FPV 100C 200C kanggo drone. ZYE ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti sel baterei 100C 200C FPV kanggo drone. ZYE minangka grosir sing jujur ​​​​lan paling apik ing China. Baterei FPV minangka produk Grade-A lan bisa lulus tes standar. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
ZYE minangka produsen profesional Sel baterei FPV lan Pemasok Sel baterei FPV ing China. Sampeyan bisa tuku Sel baterei FPV kualitas dhuwur saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing produk grosir lan kustomisasi perusahaan, welcome to order.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy