Pabrik Kita

Ebattery nyetel loro pabrik asli sing nutupi 6300sqm.


Salah sawijining pabrik ing Dongguan, Guangdong yaiku pusat manufaktur ing China kanggo ngasilake baterei drone negara padhet, baterei tingkat discharge dhuwur, wiwitan mobil mlumpat.


Liyane ing Longhua, Shenzhen kanggo gawé stasiun daya panyimpenan energi.


Wiwit panyiapan pabrik ing 2010, luwih saka 10 taun pengalaman profesional ing produksi baterei lithium, produk diprodhuksi ing industri manggoni posisi anjog kayata baterei mbengung, starter lompat mobil, baterei dolanan, baterei skuter EV lan panyimpenan energi. pembangkit listrik lsp.


Produk kanthi teknologi sing apik, konsep dodolan sing dioptimalake, reputasi apik, entuk pelanggan lan pujian pangguna; ing taun anyar pabrik kita wis terus-terusan ditambahi pasukan produksi, luwih nangkep kekuatan technical, wis kawangun Benign Enterprise Operation Mechanism. Kita ngarepake kerjo bareng karo saben pelanggan kanthi tulus kanggo nggawe kanthi apik.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy