Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long
  • Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long - 0 Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long - 0
  • Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long - 1 Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long - 1
  • Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long - 2 Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long - 2

Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long

Kanthi pangembangan 10 taun, ZYE Ebattery wis ngasilake baterei kapadhetan energi dhuwur bobot entheng kanggo Baterei Kapadhetan Energi Tinggi Ringan Kanggo Drone Pelayaran Long. Saiki, baterei kapadhetan energi dhuwur sing entheng kanggo drone pelayaran sing dawa dikarepake ora mung kualitas nanging uga jumlah lan rega sing luwih murah. Minangka pabrik dipercaya, ZYE bisa gawé bobot entheng baterei Kapadhetan energi dhuwur kanggo long cruise drone luwih saka 100,000pcs saben sasi. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah grosir saka pabrik kita, muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Shenzhen Ebattery Technology Co., Ltd. minangka Baterei Kapadhetan Energi Tinggi Ringan Kanggo Pabrik Drone Long Cruise langsung nyedhiyakake sing bisa nampa OEM / ODM. kita duwe tim teknis profesional kanggo riset baterei Solid-state, baterei Lipo, baterei FPV kang bisa Applied kanggo mbengung, prau, kendaraan listrik, solar lamp etc. Kapasitas baterei kita saka 850mah kanggo 78000mah, karo unik Ultra cepet daya lan teknologi Kapadhetan energi ultra dhuwur.

Lan staf teknis bisa ngumpulake baterei kapasitas saka 2S nganti 24S miturut kabutuhan khusus pelanggan.


Kita duwe kaluwihan rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Baterei kapadhetan energi dhuwur sing entheng kanggo deskripsi drone pelayaran sing dawa:

jeneng produk

Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long

Kapasitas

66000mah

Tegangan nominal

47.4V

Bobot resik

10.55KG

Ukuran

250 * 163 * 122 mm

Konektor

QS8-S/AS150/AS150U

Energi daya

3128.4Wh

Arus pengisian standar

1C66A

Max.arus pengisian

1.5C 99A

Arus discharge terus-terusan

3C198A

Puncak arus

5C 330A

Garansi

6-12 Wulan

Siklus urip

500-1000 wektu

Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Long Cruise Drone fitur:


● Tingkat discharge dhuwur 5C

● Bobot entheng lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● Kapadhetan energi nganti 297Wh/kg

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)


Baterei Awas:


1. Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

2. Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

3. Aja ngisi tanpa wong;

4. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

5. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

6. Aja langsung ngelas baterei utawa pierce baterei nganggo kuku utawa piranti cetha liyane;



Hot Tags: Baterei Kapadhetan Energi Dhuwur entheng Kanggo Drone Pelayaran Long, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy