Paket Baterai Lipo

ZYE minangka produsen lan pemasok Baterai Lipo profesional ing China, sampeyan bisa yakin manawa Pack Baterai Lipo grosir lan khusus saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.
View as  
 
Baterei Lipo 3S 6000mAh 60C 11.1v Baterei Lipo

Baterei Lipo 3S 6000mAh 60C 11.1v Baterei Lipo

ZYE 3S Lipo Battery 6000mAh 60C 11.1v Lipo Battery minangka baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang sing bisa nyedhiyakake daya kanggo macem-macem model RC, kayata helikopter, pesawat, mobil, prau, lan liya-liyane. Kapasitas dhuwur 6000mAh, tegese bisa tahan. kanggo dangu lan ngirim kinerja kuwat. Uga nduweni tingkat discharge dhuwur saka 120C, kang tegese iku bisa nerbitaké jumlah gedhe saka saiki ing wektu cendhak lan ndhukung gerakan cepet lan tangkas. Nduweni voltase nominal 11.1V, sing kasusun saka telung sel sing disambungake kanthi seri, saben voltase 3.7V. Wis konektor XT60 standar, kang kompatibel karo akeh piranti RC lan pangisi daya.standar karo konektor XT60.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Paket Baterai Lipo 6S 22.2V

Paket Baterai Lipo 6S 22.2V

Ebattery minangka salah sawijining produsen lan pemasok baterei lipo 22000mah 6S 22.2V sing luwih murah ing China. ZYE Pabrik kita spesialisasi ing manufaktur 6S 22.2V produsen lan supplier paket baterei lipo ing China.Welcome kanggo tuku kita .Saben panjalukan saka pelanggan dijawab ing 24 jam.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Paket Baterai Lipo 6S1P 22.2V 12S

Paket Baterai Lipo 6S1P 22.2V 12S

China ZYE Factory promosi langsung 32000mah 6S1P 22.2V 12S lipo baterei Pack digunakake digunakake kanggo RC kendaraan, drones, lan aplikasi liyane sing mbutuhake daya dhuwur lan long run time.6S1P 22.2V 12S paket baterei lipo grosir utawa selaras supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Ing wektu sing padha, kita uga perusahaan grosir profesional sing kondhang. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Paket Baterai Lipo 4S1P 14.8V

Paket Baterai Lipo 4S1P 14.8V

Minangka profesional ZYE asli pabrik 10000mah 4S1P 14.8V lipo pack baterei  ngasilaké sampeyan bisa yakin kanggo tuku  saka pabrik kita lan Ebattery 4S1P 14.8V lipo pack.will nawakake layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Ing wektu sing padha, kita uga perusahaan grosir profesional sing kondhang. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita please.

Waca liyaneKirim Pitakonan
3S1P 11.V 5000mah 8000mah Baterai Lipo

3S1P 11.V 5000mah 8000mah Baterai Lipo

Rega grosir Ebattery 3S1P 11.V 5000mah 8000mah baterei lipo Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo 3S1P 11.V 5000mah 8000mah baterei lipo minangka jinis baterei sing bisa diisi ulang sing kasusun saka telung sel polimer lithium sing disambungake kanthi seri lan podo karo. Baterei lipo umume digunakake kanggo kendaraan RC, drone, lan aplikasi liyane sing mbutuhake daya dhuwur lan wektu sing dawa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
ZYE minangka produsen profesional Paket Baterai Lipo lan Pemasok Paket Baterai Lipo ing China. Sampeyan bisa tuku Paket Baterai Lipo kualitas dhuwur saka pabrik kita. Sugeng rawuh ing produk grosir lan kustomisasi perusahaan, welcome to order.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy