Soft Case 6s1p Paket Baterai Lipo
  • Soft Case 6s1p Paket Baterai Lipo - 0 Soft Case 6s1p Paket Baterai Lipo - 0
  • Soft Case 6s1p Paket Baterai Lipo - 1 Soft Case 6s1p Paket Baterai Lipo - 1
  • Soft Case 6s1p Paket Baterai Lipo - 2 Soft Case 6s1p Paket Baterai Lipo - 2

Soft Case 6s1p Paket Baterai Lipo

China Factory langsung grosir 5200mah Soft case 6S1P lipo battery pack is factory directlly supply .shenzhen Ebattery is a large-scale Soft case 6S1P lipo battery pack produsen profesional ing guangdong China. Padha bisa nyedhiyani cukup daya lan mbukak wektu kanggo paling RC kendaraan lan drones. Ing wektu sing padha, ZYE Battery ngarahake nyedhiyakake solusi baterei sing dipercaya, aman, lan larang regane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Shenzhen Ebattery minangka produsen paket baterei lipo 6S1P kualitas dhuwur profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kursi Skala Cilik saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Salah siji saka prodhusèn lan eksportir tingkat discharge dhuwur C lipo baterei sel siji yaiku ZYE Battery, perusahaan sing adhedhasar ing China sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing industri baterei. Baterei ZYE ngasilake baterei lipo kualitas dhuwur kanthi rating C wiwit saka 5C nganti 60C, nggunakake teknologi lan bahan canggih. Produk ZYE Battery tundhuk karo standar kualitas internasional lan akeh digunakake kanggo macem-macem aplikasi ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.


Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku sing paling laris, rega murah, lan paket baterei drone lipo 5200mah 6s 22.2v sing berkualitas tinggi. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Deskripsi paket baterai lipo soft case 6S1P:

jeneng produk

Paket baterai lipo 5200mah Soft case 6S1P

Kapasitas

5200mah

Tegangan nominal

6S1P(22.2V)

Bobot resik

330g(±10g)

Ukuran

135 * 43 * 61 mm

Konektor

XT60 / kabutuhan pelanggan)

Energi daya

115.44WH

Arus pengisian standar

1C 5.2A

Max.arus pengisian

1.5C 7.8A

Arus discharge terus-terusan

35C 182A

Puncak arus

70C 364A

Garansi

6-12 Wulan

Siklus urip

500-800 wektu

Soft case 6S1P baterai lipo fitur:


● Tingkat terus-terusan discharge dhuwur 35 C

● Bobot entheng lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● Kapadhetan energi nganti 200Wh/kg

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)


Baterei Awas:


● Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

1. Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

2. Aja ngisi tanpa wong

3. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

4. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

5. Aja langsung las baterei utawa pierce baterei karo kuku utawa pribadi cetha liyane;



Hot Tags: Soft Case 6s1p Lipo Battery Pack, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy