Lipo Battery Pack Kanggo Drone
  • Lipo Battery Pack Kanggo Drone - 0 Lipo Battery Pack Kanggo Drone - 0
  • Lipo Battery Pack Kanggo Drone - 1 Lipo Battery Pack Kanggo Drone - 1
  • Lipo Battery Pack Kanggo Drone - 2 Lipo Battery Pack Kanggo Drone - 2

Lipo Battery Pack Kanggo Drone

Hot sade rega murah ZYE Graphene High Energy 8000mah 22.2v 6s Lipo baterei kanggo drone iku saler baterei skala gedhe ing china Lipo baterei Pack kanggo drone Pabrik Kualitas Sale Langsung karo rega apik kasedhiya pelanggan donya .Sampeyan bisa tuku karo rega murah saka pabrik kita. Ing wektu sing padha, kita uga dadi pabrik grosir profesional sing kondhang. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Paket baterei lipo Kualitas China kanggo Produsen lan Pemasok Drone Shenzhen ZYE minangka produsen lan pemasok Pelindung Surge DC skala gedhe ing China sajrone sepuluh taun ing lapangan iki, kita wis spesialis ing produksi baterei tenaga drone. Kapasitas saka 2200mah nganti 44000mah, kanthi teknologi pangisian daya ultra cepet lan tingkat discharge ultra dhuwur sing unik (saka 10C nganti 200C), sing bisa ngumpulake baterei kapasitas apa wae saka 2S nganti 24S.


Kita nyedhiyakake ukuran khusus anyar baterei polimer lithium 20-25C discharge dhuwur kanggo drone kamera anyar 8000mah 22.2v 6s paket baterei lipo kanggo drone.

Deskripsi paket baterei Lipo kanggo drone:

jeneng produk

8000mah 22.2v 6s Lipo baterei kanggo drone

Kapasitas

8000mah

Tegangan nominal

6S1P(22.2V)

Bobot resik

1000g(±10g)

Ukuran

155 * 46 * 62 mm

Konektor

XT60 / kabutuhan pelanggan)

Energi daya

177.6WH

Arus pengisian standar

1C 8A

Max.arus pengisian

1.5C 12A

Arus discharge terus-terusan

25C 200A

Puncak arus

50C 400A

Garansi

6-12 Wulan

Siklus urip

500-800 wektu

Paket baterei Lipo kanggo fitur drone:


● Tingkat terus-terusan discharge dhuwur 25 C

● Bobot entheng lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● Kapadhetan energi nganti 200Wh/kg

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)


Baterei Awas:


● Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

1. Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

2. Aja ngisi tanpa wong

3. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

4. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

5. Aja langsung las baterei utawa pierce baterei karo kuku utawa pribadi cetha liyane;



Hot Tags: Paket Baterai Lipo Kanggo Drone, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy