25C 6S1P 22.2V Lipo Pack Kanggo Drone Pertanian
  • 25C 6S1P 22.2V Lipo Pack Kanggo Drone Pertanian - 0 25C 6S1P 22.2V Lipo Pack Kanggo Drone Pertanian - 0
  • 25C 6S1P 22.2V Lipo Pack Kanggo Drone Pertanian - 1 25C 6S1P 22.2V Lipo Pack Kanggo Drone Pertanian - 1
  • 25C 6S1P 22.2V Lipo Pack Kanggo Drone Pertanian - 2 25C 6S1P 22.2V Lipo Pack Kanggo Drone Pertanian - 2

25C 6S1P 22.2V Lipo Pack Kanggo Drone Pertanian

Sugeng rawuh ing paket lipo 25C 6S1P 22.2V sing bisa diisi ulang sing bisa diisi ulang kanggo drone pertanian saka kita kabeh digawe ing China. Ebattery minangka produsen profesional 25C 6S1P 22.2V lipo pack kanggo drone Pertanian. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Ing wektu sing padha, kita uga perusahaan grosir profesional sing kondhang. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Baterei ZYE minangka produsen profesional lan supplier baterei lipo berkualitas tinggi kanggo macem-macem aplikasi yaiku paket lipo 25C 6S1P 22.2V kanggo kendaraan RC bidang drone pertanian, drone, sepedha listrik, lan liya-liyane. kita wis fokus ing riset lan produksi baterei daya drone. Kapasitas saka 850mah nganti 78000mah, kanthi teknologi pangisian daya cepet Ultra sing unik lan teknologi tingkat discharge ultra dhuwur (saka 10C nganti 200C), sing bisa ngumpulake paket baterei kapasitas apa wae saka 2S nganti 24S.


Kita duwe kaluwihan rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Paket lipo 25C 6S1P 22.2V kanggo drone Pertanian deskripsi:

jeneng produk

44000mahPaket lipo 25C 6S1P 22.2V kanggo drone Pertanian

Kapasitas

44000mah

Tegangan nominal

6S1P(22.2V)

Bobot resik

4990g(±10g)

Ukuran

204*92*132mm

Konektor

XT90s / kabutuhan pelanggan)

Energi daya

976.8WH

Arus pengisian standar

1C 44A

Max.arus pengisian

1.5C 66A

Arus discharge terus-terusan

25C 1100A

Puncak arus

50C 2200A

Garansi

6-12 Wulan

Siklus urip

500-800 wektu

Paket lipo 25C 6S1P 22.2V kanggo drone pertanian fitur:


● Tingkat terus-terusan discharge dhuwur 25 C

● Bobot entheng lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● Kapadhetan energi nganti 200Wh/kg

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)


Baterei Awas:


● Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

1. Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

2. Aja ngisi tanpa wong

3. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

4. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

5. Aja langsung ngelas baterei utawa pierce baterei nganggo kuku utawa piranti cetha liyane;



Hot Tags: 25C 6S1P 22.2V Lipo Pack Kanggo Drone Pertanian, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy