Baterei Solid State 12S1P HV
  • Baterei Solid State 12S1P HV - 0 Baterei Solid State 12S1P HV - 0
  • Baterei Solid State 12S1P HV - 1 Baterei Solid State 12S1P HV - 1
  • Baterei Solid State 12S1P HV - 2 Baterei Solid State 12S1P HV - 2

Baterei Solid State 12S1P HV

12S1P HV baterei solid state saka 2500mah kanggo 88000mah bisa diprodhuksi saka ZYE Ebattery kang Produsèn kualitas. 12S1P HV baterei solid state digunakake digunakake kanggo UAV. Minangka supplier kuat lan dipercaya, produksi saben wulan 12S1P HV baterei solid state luwih saka 10.000pcs. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah grosir saka pabrik kita, hubungi kita saiki.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Shenzhen Ebattery Technology Co., Ltd. minangka pabrikan sing nggabungake produksi lan dodolan baterei kendaraan udara tanpa awak (baterei Solid-state, baterei Lipo,  baterei FPV). Wis pirang-pirang taun, kita wis fokus ing riset lan produksi baterei tenaga drone. Kapasitas saka 850mah nganti 78000mah, kanthi teknologi pangisian daya cepet Ultra sing unik lan teknologi tingkat discharge Ultra dhuwur (saka 10C nganti 200C), bisa dirakit kabeh baterei kapasitas saka 2S nganti 24S.


Kita duwe kaluwihan rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Deskripsi baterai solid state 12S1P HV:

jeneng produk

12S1P HV baterei solid state

Kapasitas

17500mah

Tegangan nominal

47.4V

Bobot resik

2900G

Ukuran

168*65*128mm

Konektor

XT90S/AS150

Energi daya

829.5 wuh

Arus pengisian standar

1C17.5A

Max.arus pengisian

1.5C 26.25A

Arus discharge terus-terusan

5C87A

Puncak arus

10C 175A

Garansi

6-12 Wulan

Siklus urip

500-1000 wektu

Fitur baterei solid state 12S1P HV:


● Tingkat discharge dhuwur 10C

● Bobot entheng lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

●  Kapadhetan energi nganti 280Wh/kg

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)


Baterei Awas:



1. Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

2. Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

3. Aja ngisi tanpa wong;

4. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

5. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

6. Aja langsung ngelas baterei utawa pierce baterei nganggo kuku utawa piranti cetha liyane;



Hot Tags: Baterei Solid State 12S1P HV, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy