HV 4.45V Sel Baterei Solid State
  • HV 4.45V Sel Baterei Solid State - 0 HV 4.45V Sel Baterei Solid State - 0
  • HV 4.45V Sel Baterei Solid State - 1 HV 4.45V Sel Baterei Solid State - 1
  • HV 4.45V Sel Baterei Solid State - 2 HV 4.45V Sel Baterei Solid State - 2

HV 4.45V Sel Baterei Solid State

HV 4.45V sel baterei solid state dadi luwih populer amarga Kapadhetan energi dhuwur lan voltase dhuwur. Kanthi pangembangan 10 taun, ZYE Ebattery wis kerja sama karo ewonan pemasok drone lan entuk reputasi sing apik. Akeh kasus mbuktekake manawa sel baterei solid state HV 4.45V luwih stabil, tahan suwe lan kinerja sing luwih apik ing mesin. Kapasitas sel baterei HV 4.45V saka 2500mah nganti 78000mah lan sawetara bisa nganti 342wh / kg Kapadhetan energi dhuwur. Sampeyan bisa tuku sel baterei negara padhet HV 4.45V kanthi rega grosir pabrik asli saka Ebattery, langsung marani kita!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Shenzhen Ebattery Technology Co., Ltd. minangka pabrikan khusus kanggo ngasilake sel baterei solid state HV 4.45V. Ana akeh kaluwihan baterei solid state kanggo mbandhingake baterei biasa, kayata bobot entheng, ukuran cilik, luwih aman, Ngisi daya lan discharge tanpa ekspansi termal lan liya-liyane. Kanggo dadi pemasok sing penting, kita njamin produksi saben dina, kualitas produk lan rega baterei sing stabil.


Kita duwe kaluwihan rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Deskripsi sel baterai solid state HV 4.45V:

jeneng produk

HV 4.45V sel baterei solid state

Kapasitas

44000mah

Tegangan lengkap

4.45V

Tegangan nominal

3.95V

Bobot resik

4540G

Ukuran

205*137*11mm

Konektor

/

Energi daya

173.8Wh

Arus pengisian standar

1C44A

Max.arus pengisian

1.5C 66A

Arus discharge terus-terusan

15C660A

Puncak arus

25C 1100A

Garansi

6-12 Wulan

Siklus urip

500-1000 wektu

HV 4.45V sel baterei solid state fitur:


● Tingkat discharge dhuwur 25C

● Bobot entheng lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● Kapadhetan energi nganti 274Wh/kg

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)




Baterei Awas:


1. Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

2. Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

3. Aja ngisi tanpa wong;

4. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

5. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

6. Aja langsung ngelas baterei utawa pierce baterei nganggo kuku utawa piranti cetha liyane;


Hot Tags: HV 4.45V Solid State Battery Cell, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy