Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat
  • Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat - 0 Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat - 0
  • Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat - 1 Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat - 1
  • Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat - 2 Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat - 2

Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi HV Solid State Battery For Heavy Duty Drone, ZYE Ebattery bisa nyedhiyakake macem-macem baterei solid state bobot entheng saka sel 2500mah nganti 78000mah kanthi kapadhetan energi sing dhuwur. Dibuktekake dening para pelanggan, baterei solid state bobot entheng bisa entuk 96% tingkat discharging ing lingkungan -10 ℃, lan suhu operasi paling murah ing sawetara sel baterei solid state yaiku -40 ℃ sing apik banget ing aplikasi drone.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Dadi rega grosir langsung pabrik, HV Solid State Battery For Heavy Duty Drone diprodhuksi umume dening Shenzhen Ebattery Technology Co., Ltd. yaiku produsen sing nggabungake produksi lan dodolan baterei drone (baterei Solid-state, baterei Lipo, baterei FPV).

Pabrik kita dumunung ing Dongguan, provinsi Guangdong kanthi 2 jalur produksi sing meh 10,000+sqm. Kita wis ngembangake tim teknis ing taun-taun iki kanggo entuk produksi Hi-tech, saengga baterei bisa dirakit baterei kapasitas apa wae saka 2S nganti 24S kanthi teknologi pangisian daya ultra cepet lan teknologi kerapatan energi ultra dhuwur sing unik. Kanggo njupuk kabutuhan khusus saben pelanggan kanthi serius, kita terus-terusan ngapikake awake dhewe.


Kita duwe kaluwihan rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

HV Solid State Battery For Heavy Duty Drone deskripsi:

jeneng produk

Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat

Kapasitas

2500mah

Tegangan nominal

15.8V

Bobot resik

152G

Ukuran

72*34*33mm

Konektor

XT60/XT90S

Energi daya

39.5 wuh

Arus pengisian standar

1C2.5A

Max.arus pengisian

1.5C 3.75A

Arus discharge terus-terusan

5C12.5A

Puncak arus

10C 25A

Garansi

6-12 Wulan

Siklus urip

500-1000 wektu

HV Solid State Battery For Heavy Duty Drone fitur:


● Tingkat discharge dhuwur 10C

● Bobot entheng lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● Kapadhetan energi nganti 259Wh/kg

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)


Baterei Awas:


1. Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

2. Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

3. Aja ngisi tanpa wong;

4. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

5. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

6. Aja langsung ngelas baterei utawa pierce baterei nganggo kuku utawa piranti cetha liyane;



Hot Tags: Baterei Solid State HV Kanggo Drone Tugas Berat, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy