Dhuwur 120C 1350mah 1550mah Baterai Lipo kanggo FPV Drone
  • Dhuwur 120C 1350mah 1550mah Baterai Lipo kanggo FPV Drone - 0 Dhuwur 120C 1350mah 1550mah Baterai Lipo kanggo FPV Drone - 0
  • Dhuwur 120C 1350mah 1550mah Baterai Lipo kanggo FPV Drone - 1 Dhuwur 120C 1350mah 1550mah Baterai Lipo kanggo FPV Drone - 1
  • Dhuwur 120C 1350mah 1550mah Baterai Lipo kanggo FPV Drone - 2 Dhuwur 120C 1350mah 1550mah Baterai Lipo kanggo FPV Drone - 2
  • Dhuwur 120C 1350mah 1550mah Baterai Lipo kanggo FPV Drone - 3 Dhuwur 120C 1350mah 1550mah Baterai Lipo kanggo FPV Drone - 3

Dhuwur 120C 1350mah 1550mah Baterai Lipo kanggo FPV Drone

Grosir dhuwur 120C 1350mah 1550mah baterei lipo kanggo FPV drone karo rega murah. ZYE minangka baterei FPV skala gedhe, baterei lipo lan produsen baterei solid state lan pemasok ing China. Dhuwur 120C 1350mah 1550mah baterei lipo kanggo FPV drone biasane performs uga lan duwe reputasi apik. ZYE duwe akeh sertifikasi kayata ISO9001, MSDS lan UN38.3. ZYE uga nampa adat dening pelanggan. Filosofi layanan kita yaiku pelanggan pisanan, kualitas pisanan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Salah sawijining kekuwatan utama Shenzhen EBATTERY Technology Co., Ltd. punika prasetya kanggo kualitas. Perusahaan kita mung nggunakake bahan lan komponen berkualitas tinggi ing baterei lipo 120C 1350mah 1550mah sing dhuwur kanggo drone FPV kanggo njamin kinerja lan safety sing optimal. Baterei kita ngalami tes sing ketat lan prosedur kontrol kualitas kanggo mesthekake yen padha memenuhi standar industri sing paling dhuwur. Akibaté, baterei ZYE dikenal kanggo linuwih, daya tahan, lan kinerja. Kajaba iku, ZYE konsentrasi ing produksi baterei solid state, baterei lipo lan baterei FPV.

Wis pirang-pirang taun, kita wis fokus ing riset lan produksi baterei tenaga drone. Kapasitas saka 850mah nganti 78000mah, kanthi teknologi pangisian daya cepet Ultra sing unik lan teknologi tingkat discharge ultra dhuwur (saka 10C nganti 200C), sing bisa ngumpulake paket baterei kapasitas apa wae saka 2S nganti 24S.


Kita duwe akeh kaluwihan, kayata rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Perusahaan kita kepengin banget nindakake bisnis karo sampeyan ing mangsa ngarep.

Baterei lipo 120C 1350mah 1550mah dhuwur kanggo katrangan drone FPV:

jeneng produk

1350mah FPV lipo baterei

Kapasitas

1350mah

Tegangan nominal

22.2V

Bobot resik

225G

Ukuran

43*35*72 MM

Konektor

XT60

Energi daya

29.97WH

Arus pengisian standar

1C 1.35A

Max.arus pengisian

1.5C 2.025A

Arus discharge terus-terusan

120C 162A

Puncak arus

240C 324A

Garansi

12 wulan

Siklus urip

500-800 wektu


jeneng produk

baterei FPV 1550mah

Kapasitas

1550mah

Tegangan nominal

22.2V

Bobot resik

245G

Ukuran

43*38*80 MM

Konektor

XT60

Energi daya

34.41WH

Arus pengisian standar

1C 1.55A

Max.arus pengisian

1.5C 2.325A

Arus discharge terus-terusan

120C 186A

Puncak arus

240C 372A

Garansi

12 wulan

Siklus urip

500-800 wektu

Dhuwur 120C 1350mah 1550mah baterei lipo kanggo FPV drone fitur:


● Tingkat discharge dhuwur 120C

● Ultralight lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● stabilitas dinamis lan daya dhuwur

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)

● Pabrikan asli

● OEM / ODM ditampa


Baterei Awas:


● Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

1. Mangga gunakake pangisi daya imbangan FPV khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

2. Aja ngisi tanpa wong

3. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

4. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

5. Aja langsung las baterei utawa pierce baterei karo kuku utawa pribadi cetha liyane;


Hot Tags: Baterei Lipo 120C 1350mah 1550mah dhuwur kanggo FPV Drone, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy