120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV
  • 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 0 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 0
  • 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 1 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 1
  • 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 2 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 2
  • 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 3 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 3
  • 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 4 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 4
  • 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 5 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 5
  • 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 6 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV - 6

120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV

Kualitas tinggi 120C 2200mah 3300mah 4200mah lipo pack kanggo FPV ditawakake pabrikan China ZYE. Tuku 120C 2200mah 3300mah 4200mah lipo pack kanggo FPV kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah. Baterei ZYE FPV ukurane cilik, kapasitas gedhe, tingkat discharge dhuwur lan aman lan stabil digunakake. Luwih akeh kapasitas, voltase, ukuran lan bobot bisa diwenehake. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita, please.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Shenzhen EBATTERY Technology Co., Ltd utamané menehi hasil ing nggawe seri 120C 2200mah 3300mah 4300mah lipo Pack kanggo FPV lan ing. Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis. We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur ing kabeh wektu. Kajaba iku, kita nggabungake produksi lan dodolan baterei kendaraan udara tanpa awak (baterei Solid-state, baterei lipo, baterei FPV.

Wis pirang-pirang taun, kita wis fokus ing riset lan produksi baterei tenaga drone. Kapasitas saka 850mah nganti 78000mah, kanthi teknologi pangisian daya cepet Ultra sing unik lan teknologi tingkat discharge ultra dhuwur (saka 10C nganti 200C), sing bisa ngumpulake paket baterei kapasitas apa wae saka 2S nganti 24S.


Kita duwe kekuwatan rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Looking nerusake kanggo dadi partner bisnis long-term ing salajengipun.

120C 2200mah 3300mah 4200mah lipo pack kanggo katrangan FPV:

jeneng produk

Paket baterei FPV 120C 2200mah

Kapasitas

2200mah

Tegangan nominal

22.2V

Bobot resik

360G

Ukuran

30*43*132 MM

Konektor

XT60

Energi daya

48.84WH

Arus pengisian standar

1C 2.2A

Max.arus pengisian

1.5C 3.3A

Arus discharge terus-terusan

120C 264A

Puncak arus

240C 528A

Garansi

12 wulan

Siklus urip

500-800 wektu

 

jeneng produk

Paket baterei FPV 120C 3300mah

Kapasitas

3300mah

Tegangan nominal

22.2V

Bobot resik

503G

Ukuran

38*43*136 MM

Konektor

XT60

Energi daya

73.26WH

Arus pengisian standar

1C 3.3A

Max.arus pengisian

1.5C 4.95A

Arus discharge terus-terusan

120C 396A

Puncak arus

240C 792A

Garansi

12 wulan

Siklus urip

500-800 wektu


jeneng produk

Paket baterei FPV 120C 4200mah

Kapasitas

4200mah

Tegangan nominal

22.2V

Bobot resik

595G

Ukuran

46*44*140 MM

Konektor

XT60

Energi daya

93.24WH

Arus pengisian standar

1C 4.2A

Max.arus pengisian

1.5C 6.3A

Arus discharge terus-terusan

100C 420A

Puncak arus

200C 840A

Garansi

12 wulan

Siklus urip

500-800 wektu

120C 2200mah 3300mah 4200mah lipo pack kanggo fitur FPV:



● Tingkat discharge dhuwur 120C

● Ultralight lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● stabilitas dinamis lan daya dhuwur

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)

● Pabrikan asli

● OEM / ODM ditampa


Baterei Awas:


● Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

1. Mangga gunakake pangisi daya imbangan FPV khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

2. Aja ngisi tanpa wong

3. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

4. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

5. Aja langsung ngelas baterei utawa pierce baterei nganggo kuku utawa piranti cetha liyane;


Hot Tags: 120C 2200mah 3300mah 4200mah Lipo Pack Kanggo FPV, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy