Paket Baterai Lipo 6S1P 22.2V 12S
  • Paket Baterai Lipo 6S1P 22.2V 12S - 0 Paket Baterai Lipo 6S1P 22.2V 12S - 0
  • Paket Baterai Lipo 6S1P 22.2V 12S - 1 Paket Baterai Lipo 6S1P 22.2V 12S - 1
  • Paket Baterai Lipo 6S1P 22.2V 12S - 2 Paket Baterai Lipo 6S1P 22.2V 12S - 2

Paket Baterai Lipo 6S1P 22.2V 12S

China ZYE Factory promosi langsung 32000mah 6S1P 22.2V 12S lipo baterei Pack digunakake digunakake kanggo RC kendaraan, drones, lan aplikasi liyane sing mbutuhake daya dhuwur lan long run time.6S1P 22.2V 12S paket baterei lipo grosir utawa selaras supplier ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Ing wektu sing padha, kita uga perusahaan grosir profesional sing kondhang. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ngenalke tambahan paling anyar kanggo koleksi paket baterei lipo 32000mah 6S1P 22.2V 12S paket baterei lipo berkualitas tinggi, kita setya nyedhiyakake produk kualitas paling dhuwur sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. kita wis fokus ing riset lan produksi drone daya baterei tingkat discharge dhuwur baterei etc. Kapasitas saka 850mah nganti 78000mah, kanthi teknologi pangisian daya cepet Ultra sing unik lan teknologi tingkat discharge ultra dhuwur (saka 10C nganti 200C), sing bisa ngumpulake paket baterei kapasitas apa wae saka 2S nganti 24S.


Kita duwe kaluwihan rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Deskripsi paket baterai lipo 32000mah 6S1P 22.2V 12S:

jeneng produk

Paket baterai lipo 32000mah 6S1P 22.2V 12S

Kapasitas

32000mah

Tegangan nominal

6S1P(22.2V)

Bobot resik

4000g(±10g)

Ukuran

182*75*132mm

Konektor

XT90s / kabutuhan pelanggan)

Energi daya

710.4WH

Arus pengisian standar

1C 32A

Max.arus pengisian

1.5C 48A

Arus discharge terus-terusan

25C 800A

Puncak arus

50C 1600A

Garansi

6-12 Wulan

Siklus urip

500-800 wektu

32000mah 6S1P 22.2V 12S baterai lipo fitur:


● Tingkat terus-terusan discharge dhuwur 25 C

● Bobot entheng lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● Kapadhetan energi nganti 200Wh/kg

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)


Baterei Awas:


● Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

1. Mangga gunakake pangisi daya imbangan lipo khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

2. Aja ngisi tanpa wong

3. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

4. Aja nuthuk, uncalan utawa langkah ing baterei

5. Aja langsung las baterei utawa pierce baterei karo kuku utawa pribadi cetha liyane;



Hot Tags: 6S1P 22.2V 12S Lipo Battery Pack, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy