Baterei solid state lan bedane baterei lithium

2023-12-04

1. Kapadhetan energi beda


Lithium ion elektrolit iku cair, ing wangun gel, polimer, supaya bobot baterei angel kanggo nyelehake.


Struktur sakabèhé saka baterei solid-state padha karo baterei lithium-ion tradisional, lan cara ngisi daya lan discharging akeh padha, nanging amarga ora ana Cairan, baterei luwih kenceng nang, volume luwih cilik. , lan Kapadhetan energi tambah.



2, kacepetan ngisi daya beda


Baterei solid-state ngisi luwih cepet tinimbang baterei lithium-ion.


3. Beda uripe


Lithium-ion elektrolit corrode komponen internal baterei, lan proses ngisi daya lan discharging uga nggawe dendrites, ngurangi kapasitas baterei, kinerja, lan urip.



supfire AB5 18650 Shenfire senter khusus 3350 mah tip baterei lithium sing bisa diisi ulang

Jingdong

Penjualan saben wulan 100

Tingkat pujian 98%

Ora ana alesan kanggo bali

Pangiriman Jingdong

Pilihan 39

tuku

Baterei solid state ora duwe masalah korosi lan umure luwih dawa.


4. stabilitas termal beda


Elektrolit lithium-ion uga gampang kobong, ora stabil ing suhu dhuwur, duwe masalah pelarian termal, lan bisa nyebabake kobongan serius yen ana kacilakan mobil. Elektrolit uga gampang beku ing suhu sing sithik, nyuda umur baterei.


Baterei solid-state stabil termal lan ora beku ing suhu sing sithik, sing njamin daya tahan kendaraan listrik kanggo pangguna sing manggon ing garis lintang tengah lan dhuwur.


5. Beda biaya


Baterei solid-state regane larang lan angel diprodhuksi sacara massal.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy