4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack
  • 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 0 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 0
  • 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 1 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 1
  • 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 2 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 2
  • 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 3 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 3
  • 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 4 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 4
  • 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 5 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 5
  • 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 6 4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack - 6

4200mah 6000mah 6500mah FPV Battery Pack

Sugeng rawuh ing paket baterei FPV 4200mah 6000mah 6500mah grosir utawa khusus saka pabrik kita kapan wae. Kita bakal menehi sampeyan rega diskon pabrik kanggo produk kita. ZYE yaiku produsen lan pemasok baterei FPV 4200mah 6000mah 6500mah ing China. Baterei FPV kita dikembangake dening awake dhewe lan diuji dening institusi sing duwe wewenang, kanthi sertifikat sing cocog lan kualitas terjamin. Industri-leading, nguber kaunggulan, layanan minangka tujuan tulus saka perusahaan kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Shenzhen EBATTERY Technology Co., Ltd minangka panyedhiya utama baterei berkualitas tinggi kanggo drone lan kendaraan sing dikontrol remot. Perusahaan kita wis pirang-pirang taun ing industri lan wis sukses nggawe merek minangka sumber solusi daya sing dipercaya kanggo para penggemar RC lan UAV. Paket baterei FPV 4200mah 6000mah 6500mah minangka salah sawijining baterei FPV berkualitas tinggi ing pabrik kita. Pabrik ZYE uga bisa nggedhekake produksi ing baterei solid state, baterei lipo lan baterei FPV.

Wis pirang-pirang taun, kita wis fokus ing riset lan produksi baterei tenaga drone. Kapasitas saka 850mah nganti 78000mah, kanthi teknologi pangisian daya cepet Ultra sing unik lan teknologi tingkat discharge ultra dhuwur (saka 10C nganti 200C), sing bisa ngumpulake paket baterei kapasitas apa wae saka 2S nganti 24S.


Kita duwe kaluwihan rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Sugeng rawuh kanggo kerjo bareng karo kita kanggo nggawe masa depan sing luwih apik bebarengan!

Deskripsi paket baterai FPV 4200mah 6000mah 6500mah:

jeneng produk

Paket baterei FPV 4200mah

Kapasitas

4200mah

Tegangan nominal

22.2V

Bobot resik

595G

Ukuran

46*44*140 MM

Konektor

XT60

Energi daya

93.24WH

Arus pengisian standar

1C 4.2A

Max.arus pengisian

1.5C 6.3A

Arus discharge terus-terusan

100C 420A

Puncak arus

200C 840A

Garansi

12 wulan

Siklus urip

500-800 wektu


jeneng produk

Paket baterei FPV 6000mah

Kapasitas

6000mah

Tegangan nominal

22.2V

Bobot resik

820G

Ukuran

52*50*148 MM

Konektor

XT60

Energi daya

133.2WH

Arus pengisian standar

1C 6A

Max.arus pengisian

1.5C 9A

Arus discharge terus-terusan

90C 540A

Puncak arus

180C 1080A

Garansi

12 wulan

Siklus urip

500-800 wektu


jeneng produk

Paket baterei FPV 6500mah

Kapasitas

6500mah

Tegangan nominal

22.2V

Bobot resik

875G

Ukuran

68*44*141 MM

Konektor

XT60

Energi daya

144.3WH

Arus pengisian standar

1C 6.5A

Max.arus pengisian

1.5C 9.75A

Arus discharge terus-terusan

90C 585A

Puncak arus

180C 1170A

Garansi

12 wulan

Siklus urip

500-800 wektu

4200mah 6000mah 6500mah FPV fitur baterei:


● Tingkat discharge dhuwur 120C

● Ultralight lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● stabilitas dinamis lan daya dhuwur

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)

● Pabrikan asli

● OEM / ODM ditampa


Baterei Awas:


● Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

1. Mangga gunakake pangisi daya imbangan FPV khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

2. Aja ngisi tanpa wong

3. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

4. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

5. Aja langsung las baterei utawa pierce baterei karo kuku utawa pribadi cetha liyane;


Hot Tags: Paket Baterai FPV 4200mah 6000mah 6500mah, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy