Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone
  • Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone - 0 Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone - 0
  • Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone - 1 Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone - 1
  • Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone - 2 Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone - 2

Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone

Ing ngisor iki minangka introduksi sel baterei FPV 100C 200C kanggo drone. ZYE ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti sel baterei 100C 200C FPV kanggo drone. ZYE minangka grosir sing jujur ​​​​lan paling apik ing China. Baterei FPV minangka produk Grade-A lan bisa lulus tes standar. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sugeng rawuh ing jagad baterei FPV - Shenzhen EBATTTERY Technology Co., Ltd sing setya nyedhiyakake produk baterei berkualitas tinggi kanggo para penggemar drone lan drone balap. 100C 200C FPV sel baterei kanggo drone ora mung apik banget ing syarat-syarat kinerja, nanging stands metu ing syarat-syarat kekiatan long-tahan. ZYE uga ngasilake baterei solid state, baterei lipo lan baterei FPV.

Wis pirang-pirang taun, ZYE wis fokus ing riset lan produksi baterei tenaga drone. Kapasitas saka 850mah nganti 78000mah, kanthi teknologi pangisian daya cepet Ultra sing unik lan teknologi tingkat discharge ultra dhuwur (saka 10C nganti 200C), sing bisa ngumpulake paket baterei kapasitas apa wae saka 2S nganti 24S. Kita duwe akeh opsi perakitan sing dikarepake lan bisa kanthi gampang kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.


Kita duwe kaluwihan rega grosir, inventaris titik, lan pangiriman cepet. Baterei kita nutupi pasar global. Looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

100C 200C sel baterei FPV kanggo katrangan drone: (Cukup njupuk 1500mah FPVcell minangka conto)

jeneng produk

1500mah FPV sel baterei lipo

Kapasitas

1500mah

Tegangan nominal

3,7 V

Bobot resik

37G

Ukuran

80*35*62 MM

Energi daya

5.55WH

Arus pengisian standar

1C 1.5A

Max.arus pengisian

1.5C 2.25A

Arus discharge terus-terusan

120C 180A

Puncak arus

240C 360A

Garansi

12 wulan

Siklus urip

500-800 wektu

100C 200C FPV sel baterei kanggo fitur drone:


● Tingkat discharge dhuwur 120C

● Ultralight lan linuwih dhuwur

● Teknologi tumpukan otomatis, kinerja sing luwih apik

● kemajuan cocog ketat, konsistensi banget

● stabilitas dinamis lan daya dhuwur

● Siklus urip dawa (minimal 500 kali)

● Pabrikan asli

● OEM / ODM ditampa


Baterei Awas:


● Tetep adoh saka banyu, geni lan sumber panas nalika nggunakake, nyimpen lan ngisi daya baterei;

1. Mangga gunakake pangisi daya imbangan FPV khusus kanggo baterei lithium ion nalika ngisi daya;

2. Aja ngisi tanpa wong

3. Aja nggunakake lan ngisi baterei kanthi mbalikke kutub positif lan negatif;

4. Aja ngalahake, uncalan utawa langkah ing baterei

5. Aja langsung las baterei utawa pierce baterei karo kuku utawa pribadi cetha liyane;



Hot Tags: Sel Baterei FPV 100C 200C Kanggo Drone, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Kualitas Tinggi, Disesuaikan, Grosir

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy